Ilmasillan hallituksen tiedote 10.8.2021

Arvoisa Hämeenlinnan Ilmasillan jäsen 

Korona on pitänyt yhteiskuntaa pihdeissään reilun vuoden. Rajoitustoimet ovat ajaneet kaiken harrastustoiminnan lähes nollaan. Näin on käynyt myös Ilmasillan toiminnalle. 

Hävittäjähankinnassa eletään erittäin kiinnostavia vaiheita kun ehdokkaita testataan sotapelissä. Tarjoajat ovat avanneet sallituissa rajoissa tarjouksensa sisältöä mm konemäärien, aseistuksen ja teollisen yhteistyön osalta. Jokainen meistä on voinut valita oman suosikkinsa. 

Ilmasilta  jatkaa toimintaa syksyllä 2021 mikäli koronatilanne sallii kokoontumiset sisätiloissa. Toiminta koostuu edelleen kerran kuukaudessa ilmailua käsittelevistä luennoista. Paikka on Kumppanuustalon luentosali ja ajankohta kuukauden täyden viikon toinen tiistai,  jos kyseinen tiistai on pyhä- tai juhlapäivä, kokous siirtyy seuraavalle viikolle. 

Toivottavasti pääsemme taas normaaliin toimintaan.

Seppo Nieminen 

Puheenjohtaja

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.