Kuukausikokous 9.11.2021 klo 18:00

Lennonjohto ja miehittämättömät ilma-aukset

Fintraffic lennonvarmistus vastaa Suomen ilmatilan käytön hallinnasta sekä lentoreitti- ja lennonvarmistuspalveluista 22 lentoasemalla Suomessa. Lentoreittipalvelut sisältävät Suomen aluelennonjohdon, ilmatilan hallinnan, lentopelastuksen sekä lentoliikennevirtojen säätelyn. Lisäksi vastaamme lennonvarmistustekniikan palveluiden tuottamisesta.

Miehittämättömien ilma-alusten yleistyminen edellyttää innovatiivisia digitaalisia ratkaisuja, jotta voimme varmistaa turvallisen lentoliikenteen ilmatilassamme. Siksi on luontevaa, että kehitämme uusia digitaalisia palveluita juuri tähän tarpeeseen.  Esitelmän pitää lennonvarmistuspalveluita tuottavan Fintraffic lennonvarmistuksen markkinoinnista ja asiakkuuksista vastaava johtaja Pasi Nikama.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.