Koronavirus ja Ilmasillan kuukausikokoukset kevät 2021

Hämeenlinnan Ilmasillan toiminta koronatauolla kevään 2021

Ilmasillan hallitus on kokouksessaan 1.12.2020 päättänyt siirtää koronarajoitusten vuoksi ilmasillan yleiset kokoukset (12.1.2021 ja 13.4.2021) syksyyn 2021 ja perua kevään 2021 (12.1, 9.2, 9.3, ja 13.4) luennot. Esitelmät siirretään syksyyn niiltä osin kuin se esitelmien pitäjille sopii.   

Ilmasillan hallitus seuraa koronatilannetta ja tiedoittaa muuttuneista luentojärjestelyistä keväällä 2021 jäsenistolle sähköpostijakelulla, nettisivuilla ja facebook-ryhmässä.

THL:n antamia ohjeita koronaviruksen torjumiseksi.

Koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana, kun sairastunut henkilö yskii tai aivastaa. Lähikontaktissa virus voi tarttua myös kosketuksen välityksellä, jos sairastunut on esimerkiksi yskinyt käsiinsä ja on sen jälkeen koskenut toiseen ihmiseen. Jokainen voi omalla toiminnallaan hidastaa koronaviruksen leviämistä. Arkielämän tartuntoja voi ehkäistä huolehtimalla käsihygieniasta ja välttämällä lähi kontakteja muihin ihmisiin.

  • Jos on flunssaa tai edes epäily sairastumisesta koronavirukseen, niin pitää välttää kaikkia yleisötilaisuuksia.
  • Pitäkää riittävä väli (n. 2m) muihin ihmisiin luennolle tullessa ja auditoriossa.
  • Käyttäkää kasvosuojainta.
  • Peskää käsiänne usein tai käyttäkää alkoholipohjaista käsihuuhdetta.

Toivomme että näiden ohjeiden noudattaminen edistävät suojaustoimia ja vähentävät jäsenistömme vaaraa sairastua korona virukseen.

Hämeenlinnan Ilmasillan hallitus

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.